Karpe sø

Efter lidt søgende efter et sted nær mit arbejde, hvor jeg lige kan stå et par timer hvis vejret er godt og man lige trænger til at komme ud at sunde sig lidt ved en sø, fandt jeg frem til denne lille perle. Eftersigende skulle der gå fine aborre og skaller, men bedst af alt rigtig mange karper. Der ligger 3 søer i forlængelse af hinanden, hvor den længst mod nord er privat, dog siger rygtet at de smide alle deres små karper over i de andre 2 søer for at give de lidt større noget plads, hvilket jo er super fedt for os!

Karpe fiskeri

kræver oftest en smule tålmodighed og havde ikke meget tid til at stå der, så fandt ikke et spot hvor de stod, DESVÆRRE! Det blev ikke til nogen fangster denne gang. Vil dog sige at karperne nok ikke er helt vågne endnu, da vandet stadigvæk er rimelig koldt. Men med dette dejlige forårsvejr skal nok de blive rigtig aktive / sultne inden så længe.

Jeg mødte et par gutter derude, som havde været der nogle gange før, de sagde at på en varm sommerdag kunne du stå oppe på højen ved siden af søen og se ned i vandet og de mørke skygger / karper der hygger sig dernede.

Her er et par billeder af den ene sø og afsløring af søen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here