Onsdag d. 6 maj kl. 14:00

Havde jeg fået en venlig invitation af Henrik over facebook til en fisketur på Sundet, som jeg selvfølgelig tog imod med stor fornøjelse og så frem til denne dag, da jeg for det første aldrig har været på sundet før og for det andet siger jo heller ikke nej til en fisketur! Og det blev i  kanon selskab med Henrik, og han fandt hurtigt nogle gode spots i den raske sø.

Hornfisk

På vej rundt på spots blev der trollet horn, med de nye hornfiskeblink med og uden silkekroge på som koster den nette sum af 10kr stk! Tjek lige deres shop ud, der er masser af grej til billige penge

 

Der er en masse hornfisk derude, mange af dem fulgte i flok efter de blink vi havde ude Men fik dog kun 2 stk med hjem. Men det tyder på at hornfisken er overalt derude nu.

Torsk og sild

Var der rigeligt af under overfladen på Saltholm siden af sejlrenden, og der gik ikke mange timer inden vi havde et net fyldt med med torsk og sild. Der blev pirket med 100 grams og et sildeforfang, på havstængerne.

 

Turen sluttede kl. 21 Henrik og Jeg fik 14 torsk, 18 sild og 2 horn!

 

Det var alt i alt en skøn tur med en rigtig god skipper! Og håber at få sådan et fint tilbud om at tage ud endnu engang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here