Paintball

For personer der skal til at spille paintball for første gang, er der ofte en vis mængde tøven og nervøsitet. Det er der en række grunde til. Der er først og fremmest elementet i usikkerhed, der skaber nervøsitet og spænding, hos folk der er nye til en aktivitet, uanset hvad aktiviteten er. Der er frygt for at blive såret, især for at få de blå mærker der er almindelige for paintball-spillere. Der er også usikkerheden om, hvad for noget tøj man skal have på. At bære det rigtige tøj til paintball er en rigtig god måde at forhindre mange af de blå mærker, som spillerne ofte lider under. Følgende er en guide til, hvad der er bedst at have på når du spiller paintball.

Mange nye paintball spillere laver den fejl, at de har for lidt tøj på. Spillere skal have et tykt nok lag tøj på til at kunne forhindre blå mærker og blødninger. Du skal ikke bare hoppe i shorts og en t-shirt, uanset hvor varmt det er. Brug heller ikke dine Adidas bukser – uanset hvor lækre de er at have på, så giver sweatpants ikke nok polstring til at beskytte mod paintballkuglerne.

I stedet for shorts eller sweatpants bør spillere bære løstsiddende jeans over kompressions shorts eller baggy bukser. Hvis det er koldt udenfor, bør man bære kompressionstrik under jeans i stedet for shorts.

Spillere bør bære komfortable tennissko eller støvler. De skal have god såler, så spillerne kan lave pludselige bevægelser uden at falde eller komme galt af sted. For spil, der foregår i et græsareal, kan der bæres pigge under skoene for bedre fodfæste.

Selvom sweatpants er en dårlig ide til underkroppen, er en sweatshirt en vidunderlig idé til overkroppen. Ved at tage hooden på, kan spillerne desuden få fremragende beskyttelse af nakken også. Brug en kortærmet eller langærmet T-shirt under hættetrøjen, alt efter temperaturen.

Ud over dette normale tøj, skal spillerne også bære beskyttelsesudstyr. En paintball hjelm, eller i det mindste en paintball maske, skal bæres af spillere til ansigt og øjenbeskyttelse. Knæbeskyttere er en god idé til at dæmpe belastningen på knæene under de mange situationer, hvor man må ned på knæ, der opstår under et spil. Armpads er også en god idé til at forhindre de blå mærker, der kan opstå. Endelig er en brystbeskytter en vidunderlig ting, ikke kun for at forhindre blå mærker, men også for at kunne opbevare ting til spillet. En brystbeskytter kan holde ekstra ammunition og paintballgranater, hvilket kan være en stor fordel i de fleste spil.

Det var en grundlæggende introduktion til hvad for noget tøj man helst skal have på under paintball. Vi håber at det kan fjerne ét af de ukendte elementer til den nye sport, og hjælpe dig med at komme ud og prøve det. Paintball er vildt sjovt, så er det er bare med at komme afsted.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here