Rose

Hvis du er den kreative type, så har du nok forsøgt dig med lidt af hvert, når det kommer til kunst. Måske du har lidt erfaring med olie malerier, og har forsøgt dig lidt med akvareller også. Har du prøvet at forme ting i ler, eller måske hugge noget ud af sten? Der er mange måder at være kreativ på, og nogle af dem tænker vi slet ikke på som kunst, når vi ser dem i dagligdagen. Når du laver mad ude i køkkenet for eksempel, så er du i gang med at skabe et kunstværk, der sætter gang i alle sanserne. Maden vil se ud på en bestemt måde, have en helt særlig duft, den vil have en smag og en særlig fornemmelse i munden, og så er der selvfølgeligt også visse lyde forbundet med selve spiseprocessen. Når du laver mad ude i dit køkken, så er du altså ligeså meget en kunstner, som når naboen forsigtigt maler på et lærred.

Måden du har indrettet dit hjem på, kan også være et helt kunstværk i sig selv. Kig dig omkring, og forestil dig at hver vinkel omkring dig, var malet ind på et lærred. Måden du har arrangeret puderne på, stedet din sofa står, samspillet imellem alle de forskellige farver. Der har gået mere tanke og arbejde ind i det, end du måske helt har været opmærksom på. Det er mindst på lige fod med, at forme figurer i ler eller skære dem ud af træ.

Så nu har du nok opdaget, at du faktisk er lidt af en kreativ sjæl, og sagtens kan kalde dig for kunstner. Hvad er så det næste skridt? Jo, hvad hvis der var en måde, hvor du kunne gøre alle dine værker en lille smule bedre, super nemt og hurtigt? Det er hvad blomster kan gøre. Ser du, blomster skaber altid et attraktivt billede. Hvis du maler olie malerier, så kan det at male en blomst ind i motivet, gøre en enorm forskel for, hvor smukt det hele fremstår. Det samme gælder selvfølgelig med akvareller, og alt hvad man ellers kan male med. Din mad kan faktisk også sagtens pyntes op med blomster! Der er masser af spiselige typer af blomster, som ikke kun giver din mad en unik og lækker smag, men som også pynter enormt på selve præsentationen. I indretningen af dit hjem, er blomster også et trick, der kan gøre alting lidt mere levende og farverigt.

Der er mange blomster at vælge imellem, og i sidste ende handler det om hvad du ønsker at udtrykke og hvor du ønsker at gøre det. Som en god tommelfingerregel, så er bonderoser dog noget, der spiller sammen med stort set alt. Andre roser kan selvfølgelig også fungere, og hvis du ønsker flere forskellige farver, så kan du overveje anemoner. Det vigtigste er, at du prøver dig frem, og ser hvad du bedst kan lide.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here