Første hornfisk i 2015

Det blev d. 29. April ved 17 tiden ved Kalvebodbro // Stod ved den store røde plet på kortet.

De andre røde pletter er andre gode spots. Gode hornfiskespots er gerne ved indsnævringer, og her er Kalvebodbro et pragt eksemplar

Kalvebodbro hornfisk

Jeg havde bid 5-6 gange men fik kun den ene her i land på et bronze møre silda. Prøvede nogle forskellige blink, men det var som om de godt kunne lide sildaen. Dog havde jeg ikke forberedt mig godt nok med at sætte et stykke line mellem blinket og krogen, nok også derfor jeg mistede de andre .

 

Hornfisk 2015

Men det var klart en af de større hornfisk jeg fik med hjem også kaldt en spejder. Så den ryger på grillen i weekenden.

Jeg prøvede også med silkekroge, men det skal man lige vende sig til at fiske med synes jeg, da man ikke skal give modhuk, så det er ikke nemt når det er en for mig naturligt reaktion når fisken hugger.

Næste gang jeg tager ud bliver det med nogle blanke blink med en line mellem blink og krog, så hornet er nemmere at fange.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here